Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Promoció Econòmica > Notícies > Detall de la notícia

Promoció de ciutat

La fira Fora Estocs torna a omplir la plaça de la Vila

30/08/2017
. .

L’edició estiuenca d’aquest mercat d’oportunitats va repartir més de 5.000 bosses reutilitzables entre els compradors

El darrer cap de setmana milers de ciutadans van passar per la plaça de la Vila on se celebrava la XVII Edició de la Fira Fora Estocs d'Estiu. El certamen convocat per l'Associació de Comerciants Viu Comerç va veure, des de primera hora del matí, com centenars de persones passejaven per les veles on els comerços havien disposat les seves ofertes. Unes oportunitats a les quals els consumidors locals ja havien pogut posar els ulls a sobre durant els dies previs a la fira.

ForaEstocs5

 


La plaça de la Vila es va convertir un any més, en un gran mercat d'oportunitats, on els visitants de la comarca i d'altres indrets varen poder adquirir els productes i les marques de temporada a preu de saldo. Roba, calçat, complements, joguines, productes d'oci i esports, de tecnologia però també altres ofertes de productes i serveis vinculats a l'estètica, la bellesa o la salut, va formar part de l'àmplia oferta estesa durant la gran superfície comercial que conformava la plaça de la Vila.

 

ForaEstocs1
Aquest any l'organització ha repartit gratuïtament més de 5.000 bosses reutilitzables entre aquells que compraven qualsevol dels productes a les parades de la plaça. Una iniciativa amb la qual Viu Comerç ha volgut fomentar entre els consumidors la ciutadania la necessitat de reduir el consum de bosses de plàstic i aprofitar la reutilització d'aquestes bosses en les seves compres habituals.

Cal recordar que la legislació vigent ha incorporat recentment mesures per fomentar la reducció del consum de bosses de plàstic amb anses. Entre aquestes, hi ha la d'establir que els consumidors les paguin si les demanen en aquells establiments on fan la compra.

ForaEstocs3Una mesura orientada a minorar el consum de plàstic i ajudar a reduir els grans volums d'ús d'aquestes bosses que es registra al nostre país en comparació amb altres països de la Unió Europea. L'ús d'aquestes bosses reutilitzables constitueix una bona alternativa per a fer les compres. Una bona pràctica ambiental que ja es comença a estendre entre força ciutadans en les seves compres a les grans superfícies comercials o en els mercats municipals.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00