Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Educació, Ocupació i Treball > Notícies > Detall de la notícia

L'espai d'educació, ocupació i treball

L'IMET obre un procés per seleccionar més de vuitanta perfils professionals per fer formació

17/10/2017
L'Institut Municipal d'Educació i Treball L'Institut Municipal d'Educació i Treball

És el primer cop que s'utilitza un procediment que estableix un acord marc per a les contractacions

 L'Institut Municipal d'Educació i Treball, l'IMET, ha publicat les bases per tal de contractar més de vuitanta perfils professionals per fer formació. Per primer cop l'oferta es publica de manera conjunta i establint un acord marc de contractació.

 

L'objectiu de la iniciativa és seleccionar els formadors i formadores amb qui l'Institut establirà contractes de serveis per impartir cursos de formació i/o accions formatives subvencionades pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC), la Diputació de Barcelona o altres administracions públiques territorials i, eventualment, per projectes propis desenvolupats per l'IMET.

 

Les especialitats formatives que s'oferten són molt àmplies, i inclouen àmbits com ara el comerç, la cuina i l'hosteleria, , comptabilitat, idiomes, vendes, electrònica, disseny web, nàutica i l'aeronàutica, entre d'altres.

 

El regidor d'Ocupació, Joan Martorell, explica que es tracta d'una convocatòria pionera al país. El que es pretén és donar agilitat i transparència a l'hora de fer contractacions temporals de formadors experts per tal de treballar per la igualtat d'oportunitats.

 

Les condicions i la documentació necessària per poder optar a les contractacions està publicada al web de l'IMET 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00