Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de Participació i Cooperació

Dilluns comença el període de votació de dels pressupostos participatius

24/05/2017
votació pressupostos participatius

Les persones majors de 16 anys i empadronades a la ciutat podran escollir entre 61 propostes

Dilluns comença la fase de votació de propostes del projecte de pressupostos participatius de VNG. Les persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat podran escollir d'un llistat de 61 propostes aquelles que vulguin, fins a sumar un import de 150.000 euros.

D'entre les 320 propostes recollides, 120 s'ajustaven a les condicions demanades i, després d'analitzar-les han quedat agrupades en 61. El regidor de Participació Ciutadana, Juan Luís Ruiz, ha explicat que amb totes les propostes que complien les condicions fixades s'ha fet un treball de quantificació econòmica, viabilitat tècnica i agrupació de projectes similars. Ruiz ha donat les gràcies a "les persones, entitats i col·lectius que han presentat propostes. És evident que per ser la primera experiència d'aquest tipus, ha estat un èxit".

votació pressupostos participatiusLes demandes de la ciutadania es poden agrupar en 10 àmbits diferents: Accessibilitat i mobilitat, Ambiental, Carrers i espai, Carril bici, Espai per gossos, Equipaments municipals, Instal·lacions esportives, Jardineria i mobiliari urbà, Mobilitat i Noves tecnologies, i Parcs infantils. Totes les propostes presentades estan publicades al web participa.vilanova.cat Si han estat acceptades inclouen la variació econòmica i si han estat rebutjades s'explica el motiu.

Poden votar tots els vilanovins i vilanovines majors de 16 anys empadronats a la ciutat, ja sigui de manera presencial o a través de la plataforma web. Per poder votar caldrà estar registrat a la plataforma http://participa.vilanova.cat/users/sign_up El procés de registre necessita que la persona tingui una adreça de correu electrònic. Les persones que no tinguin adreça de correu electrònic poden adreçar-se a la Regidoria de Participació Ciutadana (Plaça de la Vila 8, 1r pis) de dilluns a divendres de 9.30h a 14h

Més informació 938140000 (ext 2040) o a participacio@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00