Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Gent gran > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova per a la gent gran

Nou grup de suport emocional i ajuda mútua per a familiars cuidadors

14/09/2017
Cal tenir presents les necessitats de les persones cuidadores Cal tenir presents les necessitats de les persones cuidadores

Els serveis socials municipals ofereixen aquest recurs per donar suport emocional als cuidadors de persones amb dependència, per tal que puguin compartir experiències

Avui dimecres 13 de setembre comença un nou grup de suport emocional i ajuda mútua per a familiars cuidadors. Es tracta d'un recurs que proposa Serveis Socials, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per oferir suport emocional als cuidadors de persones amb dependència, amb l'objectiu que puguin compartir experiències, coneixements i inquietuds.
Durant les diverses sessions que es duran a terme es generaran vincles de relació amb altres cuidadors, s'oferiran estratègies per gestionar les necessitats i conflictes, i es donarà suport emocional. Les novetats d'aquest nou curs són que s'oferiran 6 sessions més respecte l'any passat, i que la neuropsicòloga conductora del grup disposarà d'un temps i espai individualitzat per atendre famílies cuidadores del grup.

El grup es reunirà a la Plataforma Centre Multiserveis cada dimecres de 10 a 11.30 h, a partir d'avui, 13 de setembre. Farà un total de 16 sessions d'una hora i mitja de durada, i estarà dirigit per una neuropsicòloga de l'entitat ECOM, especialitzada en discapacitat. Les persones participants són famílies ateses per l'Equip d'Atenció a la Dependència dels serveis socials municipals, o derivades d'altres serveis amb els que es treballa de manera coordinada, com les Àrees Bàsiques de Salut, el Centre Sociosanitari o els centres de dia.
Les persones interessades en apuntar-s'hi poden adreçar-se a l'Equip d'Atenció a la Dependència, ubicat al carrer de Sant Josep, 16-22, o bé trucar al 93 814 44 81.

Més informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00