Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Dissabtes musicals a la biblioteca Armand Cardona

19/09/2017
Aires del sur Aires del sur

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida a una intensa programació musical i cultural que tindrà lloc a la biblioteca Armand Cardona Torrandell al llarg d'aquesta tardor

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú continua amb la seva aposta per la promoció de la música i la cultura. Aquest dissabte tornen els Vermuts musicals de la biblioteca Armand Cardona. Aquesta iniciativa que es va encetar el mes d'abril pretén dinamitzar el fons musical de la biblioteca pública i potenciar l'ús i la participació de la ciutadania d'un equipament tant pròxim i obert a tothom.
Es tracta d'una iniciativa que representa una important aposta pels autors locals, en consonància amb el projecte Singulart – Suport a la creació, i que té per objectiu la promoció i difusió d'artistes vinculats amb qualsevol disciplina artística.

El primer d'aquests vermuts tindrà lloc aquest dissabte 23 de setembre a les 12.30 h a la biblioteca Armand Cardona, i porta per títol #Airesdelsur. Un vermut andalús, amb vi i tapa, tot escoltant flamenc fusió a càrrec d'Antonio i Mari (Los Flamencorros). Amb la col·laboració de Xarcuteria Germans Monfort i L'Imperfecte.

El següent vermut musical serà el dissabte 21 d'octubre. Sota el títol #Vademetall es podrà gaudir d'un vermut roquer i metàl·lic a càrrec dels grups Wild Lust (hard rock), i Santimbankya, una banda de metall simfònic. Es farà a les 12 h i es podrà degustar formatge local i cervesa artesana, amb la col·laboració de l'Associació Cultural Vilavern, Formatgeria el Garraf i Reptilian Cervesa Artesanal.

Aquesta programació es veurà complementada el dissabte 30 de setembre a les 12.30 h, a la mateixa biblioteca, amb l'activitat "Dones poetes llatinoamericanes: poesia i música a la tardor". Anirà a càrrec del grup Son Dos, integrat per Beatriz Valladares i Mario Milà, i la veu de poetes i rapsodes locals. Amb la col·laboració de l'Associació Mézclate Conmigo, i la possibilitat de gaudir d'un refrigeri.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00