Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Gent gran > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova per a la gent gran

El taller La Història a les nostres mans enceta un nou curs

14/09/2017
Taller Història a les nostres mans Taller Història a les nostres mans

Hi participen una cinquantena de dones, algunes de les quals en formen part des de fa 19 anys.

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha estat aquest dimarts l'escenari de la presentació del nou curs del Taller de la Història a les nostres mans, que gestiona el Grup de Dones amb Memòria.

L'acte va ser presidit per l'assistència de l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la Regidora de Gent Gran Blanca Albà, les quals van felicitar les assistents pel seu treball constant, des de fa 19 anys, per mantenir i recuperar la memòria local, i ser capaces amb el seu treball de transmetre les seves experiències i vivències a les noves generacions.

Taller de la història a les nostres mans

Creat l'any 1998 amb l'objectiu de donar sentit a la història local i del país, a través de la memòria oral i la transmissió de coneixements i vivències a les noves generacions. El taller compta amb una cinquantena de participants, membres del grup Dones amb Memòria, algunes de les quals hi són des dels seus inicis. Les sessions del taller es fan tots els dimarts a les 17.30 hores, a la Sala de Juntes de l'UPC.

Gent Gran Activa – Tardor 2017
D'altra banda, l'acte de presentació del taller també va servir per donar a conèixer el nou programa d'activitats per a gent gran de cara a aquesta tardor. Un programa que manté el ventall de cursos i activitats pensats perquè en gaudeixin les persones de més edat. El programa es pot trobar en format paper al Casal Municipal o bé es pot consultar i imprimir en aquest enllaç.

Programa gent gran activa - tardor 2017

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00