Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Espai Equitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova per l'equitat

Presentació del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes i del Pla per la diversitat sexual i de gènere

31/01/2018
S'ha fet una primera presentació a la Casa Olivella S'ha fet una primera presentació a la Casa Olivella

Els plans volen contribuir a la defensa dels drets de les dones i de les persones LGTBI

La Regidoria de Convivència i Equitat està treballant en l'elaboració del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i del Pla per la diversitat sexual i de gènere. Amb la voluntat de continuar avançant amb polítiques d'equitat de gènere que constitueixin el marc de referència que guiï i regeixi diferents plans locals, l'Ajuntament inicia enguany l'actualització del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i l'elaboració del primer Pla per la diversitat sexual i de gènere.

Per assolir aquest objectiu és imprescindible la participació de la comunitat (entitats, persones expertes, ciutadania ...), i la col·laboració d'altres institucions i agents del territori implicats. Per a l'elaboració dels dos plans, l'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de l'Associació Conexus.

La regidora de Convivència i Equitat, Teresa Llorens, ha volgut "agrair per avançat a totes les persones interessades en formar part dels grups de treball la vostra contribució a la defensa dels drets de les dones i de les persones LGTBI. Es tracta de treballar per la igualtat d'oportunitats real".

L'objectiu en un primer moment serà disposar d'una diagnosi de la nostra ciutat des del prisma del gènere, supervisat i validat pel grup de treball. Posteriorment, es recolliran les accions que formaran part de cadascun dels Plans, algunes compartides i d'altres específiques de cadascun.

Amb el convenciment que cal treballar en xarxa, posant en comú les reflexions i els sabers, s'anima totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l'elaboració d'aquests Plans a contactar amb l'Espai d'Equitat a equitat@vilanova.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00