Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Nova proposta de formació per a entitats, amb quatre tallers gratuïts

02/10/2017
Pla de formació entitats Pla de formació entitats

Els tallers es duran a terme els mesos d'octubre i novembre

 L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat al llarg d'octubre i novembre diverses sessions formatives gratuïtes adreçades als membres de la junta de les entitats i associacions del Registre Municipal d'Entitats i altres persones relacionades amb el món associatiu. Aquest Pla de formació s'iniciarà el dimarts 17 d'octubre, amb el taller "Infografies per a comunicar millor" on s'ensenyaran eines virtuals gratuïtes que permeten presentar la informació de forma gràfica, sintètica i atractiva.

El dimarts 24 d'octubre tindrà lloc la sessió informativa "Eines gratuïtes per a entitats", on s'explicaran els diversos recursos gratuïts que ofereix la Generalitat de Catalunya en aspectes jurídics, administratius, econòmics i comptables de les associacions.

La tercera activitat serà la sessió informativa "El certificat digital de les entitats", el 8 de novembre, on s'explicarà la importància del certificat digital arran de l'entrada en vigor de la llei 39/2015 que obliga a les persones jurídiques a relacionar-se electrònicament amb l'Administració.

El taller "Estratègies d'intervenció per a garantir els drets i deures de les persones LGBTI" servirà per sensibilitzar a les entitats per dur a terme les tasques de prevenció, detecció, atenció assistència i recuperació en diversos àmbits com l'esport, el lleure, l'educació o la salut d'acord amb la llei 11/2014. Es podrà fer el dimarts i dijous 14 i 16 de novembre o el dissabte 18 de novembre.

Per poder assistir a la formació cal inscripció prèvia de manera telemàtica en aquest ENLLAÇ o bé per telèfon o correu electrònic a l'Oficina d'Entitats, plaça de la Vila 8, 1r pis. 938140000 (ext 2047).

La proposta formativa també inclou dues formacions en línia que formen part del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i que són el Curs avançat de blogs i eines 2.0 per a entitats i el Curs Comunicació 2.0 per a entitats. Aquests cursos tenen un cost de 15 euros i les inscripcions es poden fer en aquest formulari

Consulteu el programa del Pla de Formació per a entitats 2017 AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00