Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de medi ambient i sostenibilitat

S'adequa i millora l'espai de gossos de Baix-a-mar

11/10/2017

L'Ajuntament de VNG destina gairebé 19.000 euros per millorar una part del solar col·locant una capa de grava i bancs i, habilitant zones d'ombra.

La Regidoria de Projectes i Obres de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitzarà durant la setmana vinent l'adequació i millora de l'espai per a gossos situat al solar de Baix-a-mar a la confluència de la rambla de la Pau amb els carrers de l'Any dels Negats i de la Boia. A través d'un conveni, l'Ajuntament de la ciutat ha obtingut la cessió d'una tercera part del solar que serà adequat mitjançant la col·locació de bancs, l'eliminació de la caseta actual, el tancament del perímetre, la col·locació d'una capa de grava i la instal·lació d'un tendal per habilitar un espai d'ombra, actualment inexistent.

La Regidoria de Medi Ambient, per la seva banda, preveu dotar l'espai en el futur d'elements ‘agility' per facilitar la pràctica esportiva i d'aprenentatge per a persones i animals. Juntament amb aquesta intervenció també s'ha millorat l'espai per a gossos de la Torre d'Enveja i recentment ha entrat en funcionament el nou espai de la plaça d'Eduard Maristany, de manera que actualment la ciutat compta amb tres espais de lleure per a gossos.

La inversió per dur a terme aquestes millores és de gairebé 19.000 euros i es preveu que la intervenció a l'espai estigui finalitzada coincidint amb la celebració de la festa de l'Animal prevista pel 21 d'octubre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00