Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de convivència

Inauguració de l’exposició 'Més panxa que cap'

27/11/2017
Exposició Més panxa poc cap Exposició Més panxa poc cap

La mostra s'inaugura dimecres en el marc de la VII Jornada de la Inclusió Social

Dimecres 29 de novembre a les 19 h s'inaugura a la Biblioteca Joan Oliva l'exposició “Més panxa que cap”, lligada a la VII Jornada de la Inclusió Social. El projecte de col·laboració entre l'Associació El Turó Salut Mental i el Bullidor d'Art és un dels projectes que es presentaran en el marc de la VII Jornada de la Inclusió Social que se celebrarà dimecres al matí a l'Auditori de l'Edifici Neàpolis, que enguany tracta la temàtica de la Cultura i la Inclusió Social, amb el subtítol “L'Art com a eina de transFORMACIÓ”. La presentació d'aquest projecte anirà càrrec de Jaume Albadó i Manuel Ricardi d'El Bollidor d'Art, i d'un artista del servei del Club Social El Turó.

A la tarda, a les 19 h, s'inaugurarà l'exposició, on es mostren les obres dels usuaris de l'Associació El Turó de Vilafranca del Penedès, que treballa amb persones amb problemàtica de Salut Mental. Hi assistiran Carmen Gallego, comissària de l'exposició, i Francesca Vendrell, presidenta de l'associació El Turó Salut Mental; a més de Teresa Llorens, 3a tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat.

Inspirats en experiències, on persones amb problemes de salut mental i artistes professionals, col·laboren conjuntament en diversos projectes artístics, el Servei d'inserció sociocomunitària “Club Social El Turó” busca la complicitat del taller privat “El Bollidor d'Art”. D'aquí sorgeix el grup UNICIDART format per 13 participants, amb l'acompanyament del Bollidor, a la recerca de potencials artístics personals per desenvolupar el llenguatge estètic, la capacitat creativa i expressiva, i projectar les seves emocions i representacions interiors.

La mostra es podrà visitar al primer pis de la biblioteca Joan Oliva i Milà, del 29 de novembre fins al 8 de gener de 2018. Està organitzada per El Turó Salut Mental Associació de familiars i amics, conjuntament amb El Bullidor d'Art, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, VNG Inclusió i la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00