Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Gent gran > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova per a la gent gran

El Grup de Dones amb Memòria celebra el Nadal

19/12/2012
Neus Lloveras i Blanca Albà van felicitar el Nadal al Grup de Dones amb Memòria   Neus Lloveras i Blanca Albà van felicitar el Nadal al Grup de Dones amb Memòria

La darrera trobada de l'any va servir per presentar el nou blog de les dones amb memòria

Les dones del Grup de dones amb Memòria participants al taller 'La història a les nostres mans' de la Regidoria del Pla de la Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú van celebrar ahir a la tarda el tradicional brindis de Nadal. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports, Blanca Albà van assistir a la darrera trobada de l'any que va fer el grup i que va servir per presentar una nova eina de difusió de la tasca de recuperació de la història local que fa aquest col·lectiu.

Durant la trobada d'ahir dimarts es va presentar el blog de les dones amb memòria. Neus Lloveras va cloure aquesta trobada desitjant al Grup de Dones amb Memòria que l'any vinent continuïn la seva tasca de recuperació de la memòria històrica local amb la mateixa dedicació i il·lusió amb què ho han fet fins ara.

El taller 'La història a les nostres mans', en el quan hi participen una setantena de dones grans de la ciutat, ha arribat ja a la 14a edició.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00