Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de convivència

Aquest diumenge se celebren les 4 Milles Femenines de Vilanova i la Geltrú

27/09/2017
4 Milles Femenines, 2016 4 Milles Femenines, 2016

La prova té com a objectiu la integració de la dona al món de l'esport.

Les 4 Milles Femenines de Vilanova i la Geltrú se celebraran aquest diumenge 1 d'octubre. Una prova que enguany arriba a la cinquena edició, organitzada per l'Associació Esportiva Xterra Run.

Aquesta activitat té un doble objectiu. D'una banda la promoció de la integració de la dona al món de l'esport i de l'altra afavorir els projectes i accions solidàries que es duen a terme a la ciutat. En aquesta ocasió es farà una recollida d'aliments i de productes d'higiene personal.

Una cursa i una caminada són els dos formats amb què es presenten les 4 Milles Femenines. Dues modalitats pensades perquè totes les dones hi puguin participar, de la manera que millor s'adapti a les seves condicions físiques.

La cinquena edició vol ser, segons l'organització, la més dinàmica de les que s'han dut a terme amb nous reptes durant el recorregut, una sessió d'escalfament abans de la cursa i trofeu per a les tres primeres classificades amb gos. També hi haurà el pas del terror i por, l'actuació d'una batucada i tallers de pintura pels infants. L'activitat final consistirà en una sessió d'aeròbic.

Les participants de les 4 Milles Femenines sortiran a les 10 hores des de la plaça de les Casernes. Les inscripcions són obertes i es poden fer a través de la pàgina web, o bé directament a l'establiment XTerra.

Trobareu tota la informació al web de la cursa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00