Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Cartellera de cinema a Vilanova i la Geltrú pel mes de gener

28/12/2017
Cinema Machines   Cinema Machines

El Cineclub Sala 1, el Cicle Gaudí i el Documental del mes omplen la cartellera del Principal, que se suma a la del Círcol Catòlic

La programació de cinema del mes de gener s'inicia dimarts 2 amb la proposta del Cineclub Sala 1: "El nuevo nuevo testamento".

Dimarts 9 torna el Cineclub amb "Corazón puro".

Dimecres 10 és el torn del Documental del mes, amb "Machines", de Rahul Jain, en versió original en anglès i hindi subtitulada en català. Un documental sobre economia, consum i treball que ens mostra milers de treballadors exhausts, interminables jornades laborals de 12 hores i una immensa fàbrica tèxtil a Surat, una ciutat industrial situada al nord-oest de l'Índia. La càmera viatja lleugera pels passadissos d'aquest submón invisible, on humans i màquines són la mateixa cosa.

Dimarts 16 arriba "Detroit" de la mà del Cineclub Sala 1. I dijous 18 és el torn del Cicle Gaudí amb "Tierra firme". Dues dones, l'Eva i la Kat, i el millor amic d'una d'elles, en Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l'amor, la família i la vida de maneres tan diferents i tot i així mantenir-se units?
Dirigida per Carlos Marqués-Marcet i interpretada per Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Geraldine Chaplin, és una comèdia que es podrà veure en versió original en anglès i castellà amb subtítols en català.

El Cineclub Sala 1 torna dimarts 23 amb "Histeria de España", un repàs per la història recent de la pell de brau, un cadàver exquisit amb regust patri, un "Black Mirror" "cañí" que no deixarà ningú indiferent.

Finalment, dimarts 30, el Cineclub oferirà "El año más violento".

Totes les projeccions són a les 20.30 h al Teatre Principal.

A més, el Círcol Catòlic també ofereix diverses sessions de cinema, que podeu consultar en aquesta cartellera: http://www.cinemavilanovacircolcatolic.com
Les projeccions són en v.o.s.

Pel que fa als preus, les sessions del Cineclub Sala 1 costen per als socis 12 euros al mes, i per als no socis, 6 euros la sessió. Hi ha un descompte de 4,5 euros presentant l'entrada de l'última sessió del Cicle Gaudí.
El documental del Mes costa 3 euros.
El Cicle Gaudí té una entrada general de 4.50 euros, 3 amb el Carnet Jove, els socis de Sala 1, els aturats, jubilats i majors de 65 anys, i els alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua. Els membres del Club La Vanguardia tenen un 2x1 en l'entrada.
Pel que fa als preus de les sessions del Círcol Catòlic, costen 6 euros per als socis i 7 per als que no ho són.

La venda d'entrades per al Cicle Gaudí i El Documental del Mes es fa 30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat, per al Cineclub Sala1 cal anar 30 minuts abans a la taquilla, i en el cas del Círcol Catòlic, la taquilla s'obre una hora abans.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00