Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Lectura de textos entorn de l'obra de Jaume Brichfeus

12/12/2017
Bosc de la Masia d'en Cabanyes pintat per Jaume Brichfeus Bosc de la Masia d'en Cabanyes pintat per Jaume Brichfeus

Dissabte es farà aquesta activitat complementària a l'exposició antològica del pintor vilanoví que es pot veure a La Sala

El proper dissabte 16 de desembre a les 19 h tindrà lloc al Centre d'Art Contemporani LA SALA una lectura de textos entorn de l'obra de Jaume Brichfeus, a càrrec de l'actriu Carme Jariod i amb l'acompanyament musical del quartet de corda de l'ECMM Mestre Montserrat.
Es tracta d'una activitat complementària a l'exposició "Jaume Brichfeus (Vilanova, 1931-2017). Antològica". L'exposició és un homenatge a la trajectòria artística del pintor vilanoví. La mostra recorre les temàtiques i tècniques emprades pel pintor local: paisatges, natures mortes, bodegons, i marines a través dels olis, aquarel·les i dibuixos.

Jaume Brichfeus es va inspirar en temes propers com el paisatge, sobretot dels entorns de Vilanova i la Geltrú i de la comarca. La seva pintura està plena de lluminositat, color i força.
Com a material complementari, s'ha editat un catàleg de l'exposició amb textos de Francesc Xavier Puig Rovira i Xavier Orriols disponible al mateix Centre d'art Contemporani LA SALA.
La mostra es podrà visitar fins al 7 de gener de 2018.

Notícia relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00