Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Música i circ per al cap de setmana

13/12/2017
Udul, de Los Galindos  Udul, de Los Galindos

'Las Migas' en concert divendres, i la companyia Los Galindos omplirà el carrer de circ dissabte i diumenge

Aquest divendres 15 de desembre a les 21 h Las Migas presentaran el seu darrer treball, "Vente conmigo".
Alguns mitjans han denominat l'estil de Las Migas com a cançó mediterrània, música per a l'ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració. La seva música és un viatge cap a allò que ens és proper i a l'impossible, amb creacions que et submergeixen en la nostàlgia, l'eufòria o et connecten amb les emocions i sentiments. Las Migas 250
"Vente conmigo" és el seu darrer disc. Produït per Josemi Carmona, incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums, amb el qual pretenen sorprendre i emocionar. Un estil més rítmic i lluminós, que conserva la passió i l'elegància que sempre ha caracteritzat la música de Las Migas, amb Alba Carmona a la veu, Marta Robles i Alicia Grillo a la guitarra, i Roser Loscos al violí. Aquest concert és dels últims de la gira "Vente conmigo" i elles mateixes ja han anunciat que serà molt especial, i han confirmat una primera col·laboració amb la vilanovina Belén Cabanes.
Podeu comprar les entrades a www.auditoritoldra.cat

Però aquest cap de setmana, la programació escena ens reserva un altre plat fort: l'espectacle de circ "Udul", de la reconeguda companyia Los Galindos, que es podrà veure en un escenari ben especial: dins d'una iurta (carpa de 9 metres) ubicada a la plaça de les Neus.
Es podrà gaudir en quatre sessions: dissabte 16 a les 18 h o les 21 h, i diumenge 17 a les 12 h o les 18 h. Les entrades no són numerades i l'aforament és limitat.
Podeu comprar les entrades per als diferents espectacles a www.elprincipal.cat

El Teatre Principal forma part del projecte de cooperació transfronterer França-Espanya, anomenat De Mar a Mar Pyrénées de Cirque, que pretén millorar l'orientació, la formació, l'acompanyament dels artistes de circ, i en particular els artistes emergents, creant enllaços solidaris amb el conjunt de la professió, als dos costats dels Pirineus. És en aquest marc que arriba a la ciutat l'última creació de Los Galindos, anomenada Udul. La companyia, Premi Nacional de Cultura 2016, presenta un espectacle de circ visceral on l'objectiu dels personatges que hi surten, per sobre de tot, és seguir existint. L'edat recomanada per a veure l'espectacle és a partir dels 7 anys.

El projecte ha estat beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De mar a mar en el marc del programa POCTEFA.

Paral·lelament, es farà una acció de circ al carrer dissabte 16 de desembre, a les 12 h, davant del Teatre Principal.
Amb l'objectiu de fer més visible el circ en el nostre entorn més proper, l'escola de Circ Saltimbanqui oferirà aquesta acció de circ al carrer que també donarà a conèixer la programació de circ d'aquest desembre al voltant dels dies de Nadal: els dies 16 i 17 de desembre amb Udul, de Los Galindos i els dies 29 i 30 de desembre amb Saturnàlia de CAC Saltimbanquis, on veurem la creació de 6 artistes professionals (Fernando Pose, Silvia Capell, Sergio Gonzàlez, Aurora Caja, Edgar Ràfols i Gisela Angrill), sota la direcció de Mar Rojas i David Marfil "Txupi".

D'altra banda, aquest dijous 14 es farà una nova sessió del cicle Parlem de música. En aquesta ocasió, Miquel Bernadó parlarà de "La música fantàstica de Berlioz".
El genial Hèctor Berlioz va compartir cabòries amb els imprescindibles Offenbach o Baudelaire, i va tenir un peu en el romanticisme mentre anticipava el modernisme. Un recorregut artístic pel París del Segon Imperi.
Serà a les 9 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà, i és una activitat gratuïta.

Finalment, cal destacar que a la sessió de cinema del Cicle Gaudí, prevista per dimecres 20 desembre a les 20.30 h al Teatre Principal amb la projecció de "Sabates grosses", hi assistirà el seu director, Ventura Pons, per fer la presentació i un col·loqui posterior.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00