Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

El trenet turístic de VNG torna per Setmana Santa

30/03/2012
El trenet tornarà a funcionar dijous vinent El trenet tornarà a funcionar dijous vinent

Aquesta temporada el trenet estrenarà un nou recorregut

El trenet turístic de Vilanova i la Geltrú estrena temporada carregat de novetats. La primera és l'ampliació del servei que permetrà poder utilitzar el trenet des del dijous 5 fins dilluns 9 d'abril, coincidint així amb el període vacacional de Setmana Santa.

A banda, el trenet estrenarà un nou recorregut i un abonament diari que farà que els usuaris puguin pujar i baixar en el moment que ho desitgin i durant tot el dia. Aquests canvis també vindran acompanyats de la publicació d'un díptic, que es lliurarà a tots els passatgers, on s'indica el nou itinerari i es mostren els punts d'interès turístic de la ciutat.

Un cop acabi la Setmana Santa el servei del trenet s'atura fins el 24 de juny. A partir d'aquesta data es tornarà a posar en funcionament, de manera ininterrompuda, fins l'11 de setembre.

Les sortides del trenet seran cada hora, de les 11 a les 13 hores, i de les 17 a les 21 hores. El servei de les 21 hores no es farà durant la Setmana Santa. Pel que fa a les tarifes el preu del bitllet senzill per adult serà de 3 euros, i senzill infantil de 2 euros. L'abonament diari serà de 5 euros en el cas dels adults i de 3,50 euros, en el cas dels infants.

Si voleu conèixer el nou itineraris i les parades consulteu aquest enllaç

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00