Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Esports > Notícies > Detall de la notícia

El 28 d'octubre se celebra una nova edició de la Foix Ride, la marxa cicloturista no competitiva per parelles mixtes.

05/09/2018
Foix Ride Foix Ride

Enguany també es podrà participar en la modalitat de parelles femenines.

El diumenge 28 d'octubre se celebra, per tercer any consecutiu, la Foix Ride. La marxa cicloturista no competitiva en la qual fins ara la participació estava reservada només a parelles mixtes. Precisament aquesta és la principal novetat d'enguany, ja que l'organització ha establert una nova modalitat d'inscripció per a parelles femenines.

Aquest canvi respon a la voluntat de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú de potenciar la presència de dones i noies practicants del ciclisme en carretera. El fet que la Foix Ride sigui una prova per parelles la fa única a tot el territori català i estatal.

La marxa també manté com a un dels principals objectius, a banda de l'increment de dones ciclistes, la recuperació d'un seguit de carreteres que tenen poc nivell de trànsit i que transcorren entremig de vinyes i paratges naturals del territori.

El recorregut, de 60 quilòmetres amb un desnivell positiu de 600 metres, es realitza per la mateixa zona, tot i que amb variants respecte anys anteriors. La sortida i arribada es farà des del Càmping Vilanova Parc.

Les inscripcions ja es poden realitzar electrònicament, i el preu d'inscripció és de 25 € per parella. Per poder participar cal tenir 16 anys complerts. Mes informació

Imatges de la Foix Ride 2017

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00