Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Lliurament de les banderes blaves 2018

14/06/2018

El regidor de Promoció de la Ciutat, Jordi Medina, recull de mans del conseller de Territori, Damià Calvet, els guardons que certifiquen la qualitat ambiental de les platges i el port esportiu de VNG.

La Generalitat de Catalunya ha lliurat aquest dimecres al migdia els guardons bandera blava a les platges i ports esportius del país mereixedors d'aquest distintiu internacional a la qualitat ambiental.

Vilanova i la Geltrú ha obtingut enguany un total de cinc banderes blaves a la qualitat ambiental de les platges i el port esportiu de la ciutat. Els guardons que atorga l'organisme internacional ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) certifiquen la qualitat i els serveis que ofereixen les platges que ostenten aquest distintiu. En anys anteriors la capital del Garraf rebia aquesta distinció per les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i Ibersol i pel port esportiu. Enguany s'ha recuperat també aquest guardó de qualitat ambiental per a la platja d'Adarró.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va ser l'encarregat de fer el lliurament, que en nom de Vilanova i la Geltrú va recollir el regidor de Promoció de la Ciutat, Comunicació i Joventut, Jordi Medina.

Altres guardons a l'excel·lència de les platges de VNG

A banda de les banderes blaves, les platges de Vilanova i la Geltrú (Far de Sant Cristòfol, Ribes Roges, Adarró, Sant Gervasi i Ibersol) compten amb altres distincions com la Bandera Ecoplayas, que atorga ATEGRUS i la certificació BIOSPHERE, certificació de qualitat de turisme sostenible, atorgades a les mateixes platges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00