Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Festa major de màxims

07/08/2017
Renovació del Vot del poble Renovació del Vot del poble

La calor ha acompanyat els dies de festa a Vilanova i la Geltrú, que han omplert els carrers d’activitats i de públic per gaudir-ne al màxim

Aquest cap de setmana ha coincidit amb els dies centrals de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, que se celebra amb motiu de la festivitat de la Verge de les Neus, el 5 d'agost.

Divendres, dia de vigília, el Convit a la Festa a càrrec de l'escriptor Manuel Cuyàs va inaugurar els actes, seguit de la Cercavila lliure al matí, i de la Cercavila de vigília a la tarda. La jornada va acabar amb el tradicional Castell de focs i diversos balls per carrers i places.

Dissabte la celebració va començar d'hora amb les matinades. Seguidament, cercavila d'anada a ofici, i Ofici solemne en honor a la Mare de Déu de les Neus. En acabar, cercavila de sortida d'ofici i passada de balls i entremesos a la plaça de la Vila.
Ja a la tarda es va fer l'exhibició dels balls populars parlats, i la Cercavila del Vot del poble, acabant amb la renovació del Vot del Poble.
Vot del poble detallVot del poble detall1
Diumenge era el torn dels més petits amb la Cercavila de l'Imaginari, i al vespre es va fer, als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol, l'acte de presa de procuració dels Pabordes 2018 i comiat dels Pabordes 2017.

Podeu veure tots els àlbums de fotografies de la Festa Major aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00