Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

VNG celebra la diada de Santa Cecília, patrona dels músics

15/11/2017
Santa Cecília Santa Cecília

L'Escola-Conservatori de Música celebra la diada amb diferents activitats i concerts

Com cada any, l'Escola-Conservatori de Música Mestre Montserrat celebra Santa Cecília, patrona dels músics, el dia 21 de novembre.
I ho farà amb diverses activitats i concerts. El mateix dimarts dia 21 al matí, l'Escola organitza un seguit de petits concerts a càrrec dels seus alumnes, dirigits als alumnes de les escoles de primària de la ciutat. Una manera de donar a conèixer tant els diferents instruments que s'hi poden tocar, com els diferents espais de l'Escola-Conservatori.

El mateix dimarts a la tarda, a partir de les 18 h, i seguint amb la mateixa idea del matí, s'organitzen tres concerts a la sala petita. En aquest cas estan oberts tant als alumnes i pares/mares de l'Escola, com a tota la ciutadania.

Així, en el concert de les 18 h actuaran un duo de pianos, dues flautes travesseres i piano, un quartet de saxos i un conjunt de vents i percussió.

En el de les 19 h, es podrà escoltar un conjunt de flautes travesseres, un quartet de clarinets, un ensemble de saxos i la Vilanova Big Band.

I a les 20.15 h, la col·lectiva de guitarres d'elemental, el Guitarríssimo, i l'Ensemble Hotel Música viva.

Ja abans de la diada de Santa Cecília, aquest dissabte 18 de novembre a partir de les 11 h, la Banda de l'ECMM Mestre Montserrat anirà recollint els seus nous membres tot fent una cercavila musical per la ciutat, un acte que ja s'ha convertit en tradició.

I diumenge 19 de novembre a les 19 h, a l'Auditori Eduard Toldrà, la Banda, dirigida per Emilio Serrano, farà el tradicional concert de Santa Cecília, amb la col·laboració del grup de vents i percussió de l'Escola, dirigit per Jordi Pons.

També dins de les activitats previstes per Santa Cecília, els dies 22 i 23 de novembre, es farà la presentació del conte musical "El follet valent", a càrrec de l'escriptora M. Rosa Nogué i la il·lustradora Carme Solà.
La presentació serà, tots dos dies, a la biblioteca de l'Escola a les 18.15 h. El llibre, que es podrà adquirir per 15 euros, inclou un CD amb música de Núria Juanet i lletres de Clara Ripoll.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00