Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Actuacions de millora als espais enjardinats de la ciutat

14/05/2014
passeig del Carme amb les noves flors  passeig del Carme amb les noves flors

S'han plantat flors al passeig del Carme i s'ha creat una prada natural en un parterre de la plaça de l'Atlàntida

El passeig del Carme de Vilanova i Vilanova i la Geltrú ha estrenat aquests dies una nova imatge, gràcies a un seguit de millores en els seus espais enjardinats. L'any passat, Tegar va proporcionar al servei de jardineria municipal uns esqueixos de Gazania, que CESPA es va encarregar de plantar en un parterre del passeig del Carme. Després del període d'adaptació, aquest mes de maig la planta ha fet la seva floració. Ara, d'aquestes mateixes plantes se'n han fet esqueixos que s'han plantat en un segon parterre del passeig del Carme, i que es confia puguin arrelar degudament, tal i com ha succeït amb els anteriors. 
passeig del Carme, nous parterres Ben aviat aquest parterre tindrà la mateixa imatge que la fotografia de capçalera

La Gazania és una planta resistent als climes freds que floreix amb l'arribada de la primavera i s'allarga fins a finals d'estiu. Les flors són semblants a les margarides, però més grans, i els colors més habituals són el groc i el taronja.

Una segona acció de millora que s'ha realitzat en els darrers dies ha estat la retirada de planta arbustiva morta al parterre que hi ha a la plaça de l'Atlàntida, a tocar la Rambla del Far, per tal de reconvertir aquest espai en una prada natural. S'ha fet la preparació del terreny, amb una aportació a base d'una barreja de llavors, per aconseguir que el parterre es vegi verd tot l'any i s'han soterrat els tubs de reg per degoteig. 
jardins de l'Atlàntida
El parterre presenta ara aquest color verd
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00