Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Afectacions al trànsit amb motiu de la cursa Vilanova Night Run

24/11/2015
   La prova de 5 quilòmetres comença a les 18.30 hores, i la de 10 quiometres a les 19.30 hores La prova de 5 quilòmetres comença a les 18.30 hores, i la de 10 quiometres a les 19.30 hores

Dissabte se celebra la prova nocturna que transcorre per la façana marítima de la ciutat.

Aquest dissabte 28 de novembre se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la "Vilanova Night Run". La cursa nocturna que enguany estrena nom i també organització: Evasion Running.

La prova consta de dues distàncies. Una de 5 quilòmetres i una altre de 10, en un recorregut tècnicament molt ràpid, que transcorre per la façana marítima de la ciutat i el parc de Baix a Mar.

Els corredors i corredores que participin a la cursa de 5 quilòmetres sortiran a les 18.30 hores i disposaran d'una hora per completar el recorregut. Els que corrin a la cursa de 10 quilòmetres, sortiran a les 19.30 hores i tindran un temps màxim d'una hora i mitja per finalitzar la prova.

- Afectacions al trànsit -

Amb motiu de la Vilanova Night Run es produiran diverses afectacions al trànsit, entre les 18.15 i les 20.45 hores, al passeig de Ribes Roges, el passeig del Carme, la rambla de Lluís Companys i carrer Meridional. Així, mentre duri la cursa l'accés al barri de Ribes Roges s'haurà de fer pels carrers dels Navegants i de Pere el Cerimoniós. I per sortir caldrà fer-ho pel carrer de Roger de Flor o pel camí de Sant Gervasi.

D'altra banda, el veïnat de la rambla de Joan Baptista Pirell podrà sortir pel carrer de Pere Jacas, mentre que els usuaris dels guals del carrer Meridional podran entrar i sortir seguint les indicacions del personal de seguretat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00