Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Cap de setmana intensiu del Grup de Suport per a Joves LGTBI i aliats

30/05/2017
Moment de la sortida del grup de joves LGTBI Moment de la sortida del grup de joves LGTBI

El grup ha fet una sortida formativa per treballar els estigmes, els estereotips, els prejudicis i els mites de l'amor romàntic

El Grup de suport per a joves LGTBI i aliats, que dinamitzen les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat, ha fet aquest cap de setmana una sortida de formació intensiva per treballar els estigmes, els estereotips, els prejudicis i els mites de l'amor romàntic.
Acompanyats per tècniques d'Equitat i expertes en gènere i sexualitat, han dedicat més de sis hores a l'aprofundiment de la formació. La primera sessió servia per conèixer de prop els estigmes, els prejudicis i els estereotips que s'associen amb la diversitat sexual i de gènere. La segona sessió va treballar els mites de l'amor romàntic i la millor forma de viure les relacions afectives.

El grup va començar a finals del curs passat i s'adreça a joves que s'estan plantejant la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere i també a joves aliats que volen recolzar-los en la seva recerca. Està format per més de 20 nois i noies que es reuneixen setmanalment amb tècnics i tècniques de les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat. L'objectiu del grup és acompanyar els i les joves en aquesta etapa tot oferint-los un espai de suport i autoajuda entre iguals.

Informació relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00