Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova i la Geltrú celebra la V Mostra de la Gent Gran

10/05/2017
Mostra Gent Gran Mostra Gent Gran

La proposta del canvi de data va ser molt ben rebuda entre tots els participants.

La plaça d'Enric Cristòfol Ricard de Vilanova i la Geltrú va acollir ahir dimarts durant tot el dia la cinquena edició de la Mostra de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú.

Una edició que, a banda de consolidar l'espai, també presentava com a principals novetats, la incorporació de tres noves entitats col·laboradores i el canvi de data, ja que fins ara la mostra es feia a la tardor, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran.

El bon temps va acompanyar totes les persones que es van acostar a la plaça, ja sigui per demanar informació a les diferents entitats participants, com també per assistir de públic i gaudir de les actuacions que van tenir lloc dalt de l'escenari.

La regidora de Gent Gran, Joventut, Infància i Adolescència i Esports, Blanca Albà, va acompanyar als assistents al dinar de germanor que es va celebrar a la mateixa plaça. Posteriorment va presidir l'acte de lliurament del Premi Literari en memòria d'Andrea Noya, "Moments viscuts amb els nostres grans" que en aquesta ocasió va ser per l'alumna de l'escola El Cim Abril Sivill.
Abril Sivill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En aquest enllaç podeu veure l'àlbum de fotos de la mostra.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00