Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es presenta un club de street workout i cal·listènia

09/10/2018
Street workout Street workout

L'exhibició és oberta al públic i es farà dissabte a la tarda

Aquest dissabte dia 13, de 17 a 20 h, es farà la presentació d'un nou club esportiu: el Club Vilanova Street Workout & Calistenia (CVSWC).
La cal·listènia és un exercici físic pensat per a contribuir al desenvolupament de la força i la gràcia en el moviment. Aquests entrenaments al carrer s'han posat de moda entre els més joves, i tenen un públic molt fidel, especialment a les xarxes socials.

Vilanova i la Geltrú compta des de 2015 amb una instal·lació de street workout al parc de Baix-a-mar. L'Ajuntament va instal·lar aquests elements, que posteriorment va ampliar, per donar resposta a una reiterada demanda d'un col·lectiu de joves que havien manifestat el seu interès per poder practicar aquesta disciplina esportiva, arribada de Nord Amèrica.
L'street workout és un esport de carrer que utilitza com a equipaments els diferents tipus de barres que acostumen a trobar-se als parcs públics. Mitjançant la repetició de diferents exercicis i posicions estàtiques, els practicants fan demostracions de força física, que augmenten segons el grau de dificultat, mostrant un control del pes corporal i del moviment.
Altres aspectes pel qual destaca aquesta disciplina són els valors de relació social, esportiu i de salut que es promouen entre els joves que la practiquen.

El nou club vilanoví es presentarà al xiringuito Holalà de la platja de Ribes Roges, amb les exhibicions freestyle dels seus membres, i també de diversos atletes catalans, colombians i dominicans, que mesuren la seva popularitat pel nombre de seguidors a Instagram. Molts d'ells han assolit podi als principals campionats europeus i espanyols: Jowii Suave, Rubén Tobalo, Wander, Sebastián, Óscar Gamboa, Aleix Pachón, Pedro Galisteo o Jéssica Martín.
La tarda estarà amenitzada per la música en directe del DJ Whooper, i es podrà seguir en directe a través de diverses xarxes socials.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00