Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Neus Lloveras visita la delegació catalana de l'empresa Inse Rail, a VNG

30/05/2017
Neus Lloveras visita la delegació d'Inse Rail Neus Lloveras visita la delegació d'Inse Rail

L'empresa d'enginyeria acaba de signar un conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat per potenciar projectes internacionals

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va visitar ahir la delegació catalana de l'empresa d'enginyeria Inse Rail, ubicada al viver d'empreses Crea&Co de Neàpolis. Inse Rail, que justament acaba de signar un acord amb Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per potenciar projectes internacionals, preveu ampliar la seva activitat a Catalunya i a Vilanova i la Geltrú. La trobada d'ahir s'emmarca en les visites de l'alcaldessa per conèixer de primera mà les empreses instal·lades a la ciutat.

Neus Lloveras va explicar als representants d'Inse Rail que el sector del ferrocarril és estratègic per a la ciutat i que per tant les iniciatives per potenciar-lo són benvingudes. La companyia Inse Rail es dedica a l'enginyeria i la consultoria en els sectors ferroviaris, industrial, d'energia i edificació. El conveni signat amb FGC contempla la col·laboració per a la comercialització i l'execució de projectes d'enginyeria ferroviària d'àmbit internacional durant dos anys prorrogables. En els darrers anys, FGC Internacional ha intensificat l'activitat en països com Brasil, Panamà, Guatemala, Turquia, Cuba, Colòmbia i Mèxic. També participa en tres projectes del programa H2020 de la Unió Europea dins l'àmbit del transport intel·ligent i verd: Hermes, Auggmed i Eutravel.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00