Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Jornada sobre el maltractament a les persones grans

18/05/2017
Jornada maltractament a les persones grans Jornada maltractament a les persones grans

Emmarcada dins el pla de treball del Consell Comarcal del Garraf en l'àmbit de la gent gran

El Casal Municipal d'Avis de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest matí la Jornada de treball sobre els Maltractaments a les persones grans.

Una jornada que s'emmarca dins el pla de treball del Consell Comarcal del Garraf en l'àmbit de la gent gran i que correspon a una de les demandes del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf.

Glòria Garcia i Blanca AlbàLa presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, i la Regidora de Joventut, Gent Gran, Infància i Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, ha donat la benvinguda als assistents que omplien de gom a gom la sala. Totes dues han coincidit en la importància de tractar els temes que fan referència a la salut i la qualitat de vida de les persones grans, donant visibilitat a les problemàtiques que més els afecten amb voluntat de trobar les millors solucions.

Durant la sessió d'avui els assistents han pogut conèixer, debatre i reflexionar sobre els maltractaments que pateixen algunes persones grans i el seu impacte dins la societat. Així mateix s'han compartit els projectes i protocols d'actuació dels serveis públics davant la problemàtica. Tot, gràcies a un seguit de taules rodones en les quals hi ha intervingut professionals del sector de la salut directament relacionats amb les persones grans.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00