Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El 15 de setembre comença el nou servei de bus entre Vilanova i la Geltrú i Tarragona

09/09/2014
Vilanova i la Geltrú - Tarragona  Vilanova i la Geltrú - Tarragona

Pel que fa al bus urbà, hi haurà canvis en la línia que passa pel Tegar, per afavorir que els alumnes de l'escola Margalló puguin utilitzar-lo en acabar les classes

Vilanova i la Geltrú i Tarragona estaran unides per un nou servei de bus interurbà a partir del dilluns 15 de setembre. La línia  que ofereix l'empresa Mon-Bus, tindrà parada a les poblacions de Cubelles, Cunit i Calafell, i farà 14 viatges al dia, 7 d'anada i 7 de tornada. La primera sortida des de Vilanova es farà a les 6.30 hores i arribarà a Tarragona a les 7.45 hores. En sentit invers, la darrera expedició sortirà a les 20 hores i arribarà a la capital del Garraf a les 21.15. Pel que fa als preus, el bitllet senzill costarà 3.75 € i la T-10 34,15 €. Podeu consultar aquí la resta de tarifes, els itineraris i horaris.
També el dia 15 es posa en marxa un nou servei d'autobús que comunicarà Cunit, Cubelles i Vilanova i la Geltrú amb l'Hospital de Sant Camil, de Sant Pere de Ribes. El servei es fa mitjançant la modificació de la línia Cubelles – Prat de Vilanova – Vilanova i la Geltrú, amb un total de 10 viatges diaris, de dilluns a divendres. La primera expedició surt des de Cunit a les 8.15 hores i arriba a l'hospital de Sant Camil a les 9 del matí. En sentit contrari, el darrer bus de la línia surt de Sant Camil a les 17.45 i arriba a Cunit a les 18.30. Podeu consultar aquí la resta d'horaris i les parades corresponents.

A nivell local, la línia de bus urbà que surt des del Càmping Vilanova Parc i arriba fins la Masia en Notari, modificarà el seu horari. A partir del 15 de setembre, sortirà a les 16.35 hores, en comptes de les 16.30 hores. La tornada des de la Masia es mantindrà com fins ara, a les 17.25 hores. Aquesta modificació horària es fa per tal de millorar la cobertura del bus urbà que passa pel Tegar i, especialment pels alumnes de l'escola Margalló, els quals podran utilitzar el servei un cop acabades les classes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00