Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Aparcament provisional al passeig del Carme per Nadal

04/12/2013
Els cotxes podran tornar a aparcar en aquesta zona propietat de Ports de la Generalitat per uns dies  Els cotxes podran tornar a aparcar en aquesta zona propietat de Ports de la Generalitat per uns dies

L'Ajuntament de VNG arriba a un acord amb Ports de la Generalitat per poder utilitzar l'aparcament de l'antiga piscina durant la campanya de Nadal

Des d'aquest cap de setmana fins passat Reis, l'aparcament del passeig del Carme tornarà a estar obert i accessible, de manera gratuïta, per donar suport a les activitats que es faran a la zona durant aquestes dates de Nadal.

L'Ajuntament de VNG ha arribat a un acord amb Ports de la Generalitat, propietària dels terrenys, per poder tornar a utilitzar aquest espai com a aparcament per a vehicles de manera provisional.

D'aquesta manera s'ofereix facilitats a la ciutadania que vulgui gaudir de les activitats que han organitzat l'Estació Nàutica de VNG, l'associació Les Terrasses del passeig del Carme, amb la col·laboració de l'Ajuntament i d'altres empreses i entitats de la ciutat. Unes activitats que ompliran d'ambient nadalenc el passeig, il·luminat especialment per a l'ocasió.
Així, els matins de dissabte 7 i diumenge 8 es farà una mostra tradicional i ecològica d'avets i productes de Nadal, diumenge 15 una fira de la joguina de Nadal amb música en viu, un arbre dels desitjos i el sorteig d'una panera solidària. Finalment, dissabte 28 i diumenge 29, en horari de matí i tarda, el passeig acollirà l'activitat "El passeig és per als nens", on tots els infants podran fer cagar el tió i endur-se algun regal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00