Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

'‘Una tarda amb... The Beatles' a la biblioteca Armand Cardona

03/07/2017
Sargent Pepper's - The Beatles Sargent Pepper's - The Beatles

Aquest divendres la terrassa dels Llimoners de la biblioteca acull un concert amb grups locals que repassaran els principals temes de la banda de Liverpool

La terrassa dels Llimoners de la biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà divendres 7 de juliol, de 19 a 21 h, l'activitat ‘Una tarda amb... THE BEATLES'. Un concert amb motiu del 50è aniversari del disc Sargent Pepper's Lonely Hearts Club Band, que comptarà amb la participació de diferents grups de Vilanova i la Geltrú, com Smooth, Maurici, Àngel Agulló i Alba Sessé, i Espot i Manyer, que interpretaran diferents temes de la banda de Liverpool. L'acte comptarà amb la col·laboració de Gelats i Torrons Llorens.

Prèviament, al vestíbul de la biblioteca, s'inaugurarà l'exposició ‘The Beatles, colpejant el temps'. Una mostra de diferents objectes relacionats amb The Beatles i provinents de fons de diversos particulars en la qual també han col·laborat el Museu del Ferrocarril i l'Escola Volerany. Amb la participació del periodista Bernat Deltell.

Aquesta activitat té per objectiu dinamitzar el fons musical de la biblioteca i promoure el treball dels músics locals en consonància amb el projecte Singulart – Suport a la creació, que té per objectiu la promoció i difusió d'artistes vinculats amb qualsevol disciplina artística.
Tot plegat oferirà l'oportunitat de gaudir d'una tarda d'estiu escoltant música tot degustant una orxata o granissat per gentilesa de Llorens.

Sargent Pepper's Lonely Hearts Club Band va ser el 8è àlbum d'estudi dels quatre de Liverpool (John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr) i va guanyar quatre premis Grammy, inclòs el de millor àlbum de l'any, a banda de superar els 32 milions de còpies venudes.
Es tracta d'una obra bàsica en l'escena emergent del rock psicodèlic dels anys 60, i gran part de la crítica coincideix en que va marcar un punt d'inflexió dins el panorama musical de l'època.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00