Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

14 persones, procedents dels Plans d'Ocupació, faran tasques de manteniment de ciutat

26/11/2014
   Treballs de manteniment Treballs de manteniment

El personal, que forma part d'un grup de 30 persones, tindrà contracte de sis mesos

A partir d'aquesta setmana 14 persones procedents dels Plans d'Ocupació s'incorporen a la plantilla de la USM de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per fer tasques de manteniment de ciutat. Aquest dimarts han rebut formació en prevenció de riscos laborals i, a partir d'aquest dimecres, ja tindran assignades les seves tasques, per un període de sis mesos. El grup el formen 6 paletes, 2 fusters, 2 pintors, 1 serraller i 3 operaris.

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, ha valorat molt positivament la incorporació dels nous treballadors "des d'aquesta mateixa setmana ja es podran realitzar tot un seguit de petits treballs de manteniment a la ciutat, que són molt necessaris i que per manca de temps i personal s'endarrereixen més del que voldríem".

Les 14 persones formen part del grup de 30 treballadors que aquest any han accedit als Plans d'Ocupació que es realitzen a l'Ajuntament de VNG i a l'IMET, gràcies a les subvencions que atorga el Servei Català d'Ocupació i el cofinançament del Fons Social Europeu. A banda del personal que s'incorpora a fer tasques de manteniment de ciutat, també n'hi ha que realitzen funcions d'auxiliar administratiu, auxiliar informàtic o agent cívic, entre d'altres. La dotació econòmica és de 270.000 euros, i el termini de contractació finalitza al maig. (informació relacionada)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00