Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Se celebra la quarta pregària interconfessional de la Geltrú

23/12/2008
L'auditori de Neapolis, ple durant la trobada L'auditori de Neapolis, ple durant la trobada

Les quatre comunitats cristianes de la Geltrú organitzen aquest acte, com a exemple de convivència entre diferents confessions

Les diferents comunitats cristianes del barri de la Geltrú van celebrar divendres la Pregària Interconfessional. És el quart any consecutiu que té lloc aquest acte amb l'objectiu de fomentar el diàleg interreligiós, coincidint amb l'època de Nadal.

La pregària es va celebrar a l'auditori de Neàpolis i va comptar amb gairebé 200 persones, membres de les quatre comunitats cristianes que conviuen a la Geltrú (Església Evangèlica Baptista, Església Evangèlica de Filadelfia, Església Evangèlica Pentecostal Emmanuel i la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú). Enguany l'han organitzat els membres de l'Església Evangèlica de Filadelfia sota el lema Jesús, paraula de vida. La trobada va integrar fragments en quatre llengües: català, castellà, caló i romanès. L'acte, que ha tingut el suport de l'Ajuntament de la ciutat, va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, i la regidora de Serveis Socials, Salut, Sanitat i Convivència, Encarna Grifell.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00