Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Afectacions en el trànsit amb motiu de la Festa Major de La Collada

23/07/2014

Entre el 24 i el 28 de juliol es tallaran a la circulació diversos carrers i s'anul·laran algunes parades de la línia del bus urbà

La celebració de la Festa Major del barri de La Collada implicarà diverses afectacions pel que fa al trànsit, entre el 24 i el 28 de juliol. Així, a partir de demà i fins el dilluns 28, no es podrà circular per l'avinguda de Rocacrespa, entre les avingudes dels Sis camins i de la Torre del Vallès, i els veïns hauran d'utilitzar recorreguts alternatius per accedir als seus guals.

D'altra banda des el divendres i fins dilluns, també quedarà prohibida la circulació de vehicles al carrer de la Turbina, entre les avingudes dels Sis camins i del Riu Foix. En aquest tram també estarà prohibit l'estacionament. Els usuaris dels guals dels carrers afectats hauran d'utilitzar els recorreguts que s'han adequat per poder-hi accedir.

Les afectacions circulatòries també inclouen el recorregut habitual de la línia de bus urbà. Per tant, quedaran anul·lades les parades de la L-1 i L-2 corresponents a l'avinguda Rocacrespa, a l'alçada de la plaça Sis Camins, així com també queda anul·lada les parades de la L-3 corresponents al carrer de la Turbina, entre els carrers de Lurdes i dels Sis Camins.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00