Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova i la Geltrú repeteix banderes blaves a les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i l'Ibersol

15/05/2015
A Vilanova i la Geltrú hi haurà 4 banderes blaves aquest estiu    A Vilanova i la Geltrú hi haurà 4 banderes blaves aquest estiu

La ciutat repeteix també bandera pel seu Port esportiu

Aquesta setmana, l'Associació Espanyola d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha fet públic el nom de les poblacions costaneres de tot l'estat espanyol que enguany tindran bandera blava a les seves platges.

Vilanova i la Geltrú és una de les poblacions que ha estat distingida amb quatre guardons. A l'igual en la temporada anterior, tindran bandera blava les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i l'Ibersol, així com també el Port esportiu de la ciutat.

Aquest distintiu és un dels més reconeguts a nivell mundial pel que fa als serveis que es presten a les platges, la seva qualitat i el respecte pel medi ambient. Alhora de concedir-les es tenen en compte aspectes com que tinguin accés lliure, que siguin gestionades com a espais públics, que compleixin amb la legislació litoral i ambiental, que disposin de servei de salvament i socorrisme, i que garanteixin la seguretat física de la sorra i l'aigua, entre d'altres.

Les platges del litoral vilanoví, a més de ser mereixedores de la bandera blava, també ho són d'altres guardons de prestigi com són les banderes Ecoplayas i qualitat turística en destinació SICTED. Durant la temporada de bany de l'any passat, a cinc de les platges de Vilanova i la Geltrú van onejar aquestes banderes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00