Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les obres del pas sota la via finalitzaran a l'octubre

10/09/2014

El regidor d'Urbanisme Obres i Habitatge, Joan Giribet, ha visitat el pas i ha anunciat que les obres estaran enllestides cap a mitjans o finals del mes vinent

Visita d'obres al pas sota la via del carrer de la Llibertat aquest matí. El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, ha copsat de primera mà el bon ritme d'aquestes obres de reforma i millora, que es preveu hagin finalitzat a mitjans o finals del mes d'octubre. Segons ha manifestat el regidor Giribet "anem avançant i les dates són les previstes per la finalització de l'obra".

Quant a la complexitat de la intervenció el regidor d'Obres de l'Ajuntament de Vilanova i al Geltrú ha explicat que "la part més complexa va ser a l'inici quan es va fer el trasllat de subministraments de les diferents companyies de serveis". Actualment, s'està desenvolupament la segona fase de les obres, a la banda de muntanya, mentre que a la banda de mar ja s'ha col·locat una part del mobiliari urbà. Joan Giribet ha explicat que "estem ja a la recta final" i ha destacat la bona col·laboració que han mostrat els veïns de la zona. 

pas sota la via 3Imatge de detall dels nous fanals i la barana del pas sota la via

pas sota la via 2Imatge de l'interior del pas sota la via del carrer de la Llibertat

Les obres d'ampliació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat es van iniciar l'octubre de 2013. La intervenció que s'està duent a terme té un cost de 895.604 euros, dels quals un 83% van a càrrec del PUOSC de la Generalitat, un 12% a càrrec del programa XARXA de la Diputació de Barcelona i el 5% restant a càrrec de l'Ajuntament de la VNG.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00