Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Afectacions de trànsit per la poda de l'arbrat de la carretera

11/01/2017

Els treballs es faran durant cinc diumenges consecutius dels mesos de gener i febrer

Aquest diumenge 15 de gener i, durant cinc diumenges consecutius, el Servei de Jardineria de la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú durà a terme la poda de l'arbrat de l'avinguda de Jaume Balmes, rambla de Josep Antoni Vidal, rambla de Josep Tomàs Ventosa i rambla de l'Exposició (antiga C-246 entre el carrer de Josep Coroleu i la rambla de Sant Jordi).

Aquests treballs de poda es realitzen de forma periòdica cada cinc anys i comporten afectacions importants a la xarxa viària, per aquest motiu les tasques es realitzen en festiu i no en jornada laborable, evitant així el col·lapse de la mobilitat a la ciutat. Quant a les molèsties a causa del soroll, malgrat que no es poden evitar s'intentarà minimitzar-ne l'impacte començant a treballar amb la maquinària a partir de les 8 h.

El primer tram d'actuació serà aquest diumenge 15 de gener i comportarà el tall de trànsit de les 7 a les 16 h de l'avinguda de Jaume Balmes i la rambla de Josep Antoni Vidal. Mentre durin les tasques de poda de l'arbrat no podran circular els vehicles però sí es permetrà l'entrada i sortida de vehicles als usuaris dels guals de la zona afectada, així com el pas dels autobusos urbans i interurbans.

350 exemplars de plataner
La poda de plataners de grans dimensions com els que hi ha a l'avinguda de Jaume Balmes, rambla de Josep Antoni Vidal, rambla de Josep Tomàs Ventosa i rambla de l'Exposició, es fa cada cinc anys i consisteix en reduir-ne la capçada en un terç de la mida actual.

Durant la campanya que s'inicia aquest diumenge i finalitzarà a mitjans de febrer en aquesta zona de la ciutat s'intervindrà en un total de 350 exemplars de plataner.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00