Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Lliurament de premis del 6è concurs de microrelats Negroliva

09/03/2018
Negroliv Negroliva

L'acte es farà dimecres a la biblioteca Joan Oliva

El proper dimecres 14 de març, la biblioteca Joan Oliva i Milà acull el lliurament de premis de la 6a edició del Concurs de microrelats NegrOliva.
L'objectiu de la convocatòria d'aquest concurs és fomentar la creació literària, la lectura i la difusió del centre d'interès de gènere negre i policíac de la biblioteca, que forma part d'un grup de tres biblioteques més de la xarxa: La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat, Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona i Districte 6 de Terrassa. En aquestes biblioteques trobareu un espai dedicat a aquest tipus de literatura. Anualment, s'edita una guia conjunta amb tots els exemplars que s'han incorporat als seus fons específics.
Els tres premis guanyadors rebran una ruta cultural i un lot de llibres gentilesa de les llibreries Llorens Llibres, La Mulassa i de les editorials l'Editorial Alrevés i Libelista.
El jurat encarregat de decidir quins relats dels 34 que s'han presentat en aquesta edició obtindran els premis està format per Gregori Dolz Kerrigan, director de l'Editorial Alrevés; M. Rosa Nogué, escriptora i conductora del club de lectura La Crisàlide; Rosana Lluch, filòloga i gerent de la llibreria Llorens Llibres; i Veri Pena, llibretera a la llibreria la Mulassa.
Durant la vetllada els assistents estaran acompanyats pels músics de l'Escola Freqüències.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00