Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es presenta la campanya de les Avantatges del carnet de la biblioteca

05/06/2007
 Hi participen 42 establiments i serveis de la ciutat de VNG Els usuaris de les biblioteques tindran interessants avantatges

Els posseïdors del carnet es podran beneficiar de descomptes a comerços i serveis de la ciutat

Els usuaris de les biblioteques municipals Joan Oliva i Cardona Torrandell que disposin del carnet de la biblioteca podran beneficiar-se d'avantatges i descomptes a 42 comerços i serveis de la ciutat. Això ha estat possible gràcies al conveni signat per la Regidoria de Cultura on s'estableixen les línies de col·laboració entre l'Ajuntament de VNG, a través de les biblioteques municipals i els establiments participants de l'acord. 

Els resultats d'aquesta iniciativa es mostren en un desplegable, que ja es pot trobar a les biblioteques de VNG i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on apareixen els descomptes i avantatges que ofereixen els museus i teatre municipal i els establiments col·laboradors. La informació d'aquest desplegable s'agrupa per sectors com els museus, les acadèmies d'idiomes, els cinemes, les llibreries o les botigues de música. 

La regidora de Cultura, Mercè Foradada ha explicat que aquesta és una bona manera de mantenir lligams entre les biblioteques de la ciutat i altres tipus d'agents culturals i que aquesta iniciativa permetrà a l'usuari beneficiar-se de la cultura i el lleure. La campanya de les Avantatges del carnet de la biblioteca té el seu origen en un protocol de l'any 2003 en el que la Diputació de Barcelona proposava establir uns lligams de col·laboració entre les biblioteques i els agents culturals de les poblacions, començant pels museus i els teatres municipals. 

En l'actualitat, els àmbits de col·laboració s'adeqüen a cada població tenint en compte la realitat local i buscant els mecanismes per difondre les activitats dels establiments i serveis, així com determinar acords específics ens els avantatges i descomptes que s'ofereixen.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00