Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Demà se celebra el taller de debat sobre el Torrent de la Pastera

29/10/2010
   La regidora de Governança, Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez   La regidora de Governança, Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez

L'objectiu és recollir idees de la ciutadania per a la urbanització del nou espai públic

El taller de debat sobre el torrent de la Pastera, que tindrà lloc demà dissabte a l'escola l'Arjau, compta ja amb una seixantena de persones inscrites. Totes elles es trobaran en una sessió de treball de quatre hores, de les 10 a les 14 h, amb l'objectiu d'aportar idees per al desenvolupament del projecte d'urbanització del nou espai públic que es generarà amb el cobriment del torrent, que ja es troba en la fase final.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, considera "molt positius aquest tipus de processos de participació ciutadana". L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja n'ha promogut de similars anteriorment, per renovar la plaça de la Cucanya i per crear el nou Centre Cívic Molí de Vent. Per a la regidora, la participació en la definició dels espais d'ús públic comporta "una major identificació de la ciutadania en el projecte".

La jornada es dividirà en dues sessions, una de centrada en les necessitats del barri i una altra de més enfocada en l'oportunitat que suposa el nou espai disponible i la viabilitat d'acollir les propostes sorgides en la primera sessió. Les persones participants hi treballaran per grups, amb dinamitzadors professionals.

Els resultats del taller es recolliran de manera escrita i gràfica en un document, que s'exposarà públicament en els següents dies. El procés es tancarà amb la devolució dels resultats, en què es presentarà un sumari i les conclusions de l'espai participatiu del 30 d'octubre.

Notícia relacionada: Es prepara el taller de debat sobre el nou espai públic del torrent de la Pastera© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00