Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tot el Carnaval per la TDT Garraf

13/02/2012
   El Rei Carnestoltes, Arrivo de VNG 2011 El Rei Carnestoltes, Arrivo de VNG 2011

La televisió comarcal oferirà, a partir d'aquest dijous, els principals actes del Carnaval 2012

Canal Blau i Maricel Televisió oferiran els principals actes del Carnaval 2012 que se celebren als municipis de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Cubelles. En total seran nou retransmissions en directe i vuit retransmissions en diferit, les que s'emetran des d'aquest dijous 16 de febrer i fins el dimecres 22 de febrer.

La programació especial amb motiu del Carnaval començarà dijous amb la presentació de la Reina del Carnaval de Sitges, a les 19 h, i l'Arribo de Sa Majestat Carnestoltes de Sitges, a partir de les 19.30 h. La retransmissió dels dos actes serà en directe. En acabar, al voltant de les 20.30 h, s'oferirà un reportatge sobre la Merengada de Vilanova i la Geltrú.

Divendres, la principal retransmissió serà l' l'Arrivo del Carnestoltes de Vilanova i la Geltrú, que els espectadors de la TDT Garraf podran seguit en directe a partir de les 19.30 h. El dissabte 18 de febrer s'oferiran tres retransmissions en diferit. La primera d'elles és l'Arrivo de les Roquetes, a partir de les 17 h. La segona, a les 21 h, l'arribada del Caramel, el rei del carnaval infantil de Vilanova i la Geltrú, i per últim a les 22 h, els espectadors podran seguir la Rua de Carnaval de Sant Pere de Ribes.

Diumenge al matí, les protagonistes seran sens dubte les guerres de caramels de Les Comparses de Vilanova i la Geltrú, que es podran seguir en directe des de les 11.30. Ja a la tarda, a les 18 h, Canal Blau i Maricel TV oferiran la retransmissió, en diferit de la Rua de Cubelles, i a partir de les 19.20 h, i en directe des del Cap de la Vila, la Rua de la Disbauxa de Sitges.

La programació de Carnaval continuarà el dimarts 21 de febrer, a les 18 h, amb un especial sobre els Coros de Vilanova. El mateix dimarts, també seran protagonistes, la Rua Infantil de Sitges, que es podrà seguir en directe, a partir de les 15 h, i la Rua de l'Extermini de Sitges, també en directe a partir de les 19.30 h.

L'Enterro del Carnestoltes de Vilanova i la Geltrú es retransmetrà en directe, a partir de les 20 h, i l'Enterro de Sitges s'oferirà en diferit, a partir de les 22 h.

TDT Garraf també oferirà els habituals reportatges del Carnaval escolar, a la comarca, amb un especial que es podrà veure diumenge, a les 15.30 h.

Com ja és costum, tots els actes del Carnaval 2012 es podran veure en més d'una ocasió, gràcies a les redifusions que es faran al llarg de la setmana 

Canal Blau FM 

D'altra banda, l'equip del programa Mr. Music Show de Canal Blau FM oferirà la retransmissió en directe dels Coros d'en Carnestoltes, el dilluns de Carnaval de les 20 a les 00.30 h. El programa combinarà les connexions des del Teatre Principal amb el programa musical i d'entreteniment a l'estudi de l'emissora municipal. Com a novetat d'aquest any els membres de l'equip del programa també oferiran a tots els seus oients la retransmissió en directe de l'Enterro de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. A partir de les 19 i fins les 22.30 h, hi haurà connexions en directe amb la casa mortuòria, durant la comitiva fúnebre i, a la Plaça de la Vila, on es farà la lectura del testament

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00