Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

S'obre al trànsit el nou carrer de la Boia

27/11/2013
El carrer s'ha obert en direcció Barcelona, amb accés des de la rotonda de la rambla de Lluís Companys El carrer s'ha obert en direcció Barcelona, amb accés des de la rotonda de la rambla de Lluís Companys

Des d'aquest dimecres es pot circular, en direcció Barcelona, pel nou carrer de la Boia, pel costat de la via del tren

El carrer de la Boia, paral·lel a la via per la banda de mar, és un carrer del sector de l'Eixample de Mar, que fins ara no tenia nom i pel qual no es podia circular. Molts conductors hi accedien per a utilitzar-lo com a aparcament.
La comissió de nomenclàtor de la ciutat va decidir canviar el nom del que era carrer de la Boia (el que queda paral·lel per sota d'aquest) per carrer de l'Any dels Negats, i donar nom a un carrer que avui dimecres s'ha obert al trànsit.

Per regularitzar aquest fet, i donat que no afecta a les característiques de circulació del barri, s'ha acordat la seva obertura, amb accés per la rambla de Lluís Companys i la sortida per la rambla de la Pau, on es pot girar a l'esquerra cap al carrer de l'Àncora, o a la dreta cap al carrer de l'Any dels Negats.
El carrer, d'un sol sentit de circulació, servirà per dotar un nou accés cap a la banda muntanya de Vilanova des de l'oest de la zona marítima a través del pas sota la via del carrer de Magdalena Miró, evitant haver de donar la volta cap al carrer de les Canàries. A més, disposa també de diverses places d'aparcament.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00