Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Actuacions de música i teatre omplen la plaça de la Vila en el Dia Internacional dels Drets Humans

11/12/2012
Actuació dels joves de VNG reivindicant els drets humans Actuació dels joves de VNG reivindicant els drets humans

Els jovent dels centres de secundària de VNG reivindica el respecte als drets humans

Uns 300 joves varen ser presents ahir a la plaça de la Vila per reivindicar el compliment dels drets Humans. L'acte portava el lema "Els Joves no trepitgem els Drets Humans" i va tenir com a principals protagonistes al jovent de diferents centres de secundària de Vilanova i la Geltrú.

En la commemoració hi van participar diferents grups musicals de l'Institut Joaquim Mir i de l'Escola Pia i també alumnes d'arts escèniques de l'Institut Dolors Mallafré. També hi van ser presents els grups Séptimo Asalto, format per alumnes de 4rt d'ESO de l'Institut Joaquim Mir, Dejà Vue, integrat per alumnes de l'Escola Pia així com altres formacions que varen interpretar diverses peces per recordar la data en què l'Assamblea General de les Nacions Unides, va aprovar la Declaració Universal dels Drets de l'Home, document que constitueix el fonament de la llibertat, la justícia i la pau al món. 

Drets humans 2

Per la seva banda els alumnes de batxillerat escènic de l'Institut Dolors Mallafré van preparar una petita representació que, amb el títol Igualtat laboral, tractava sobre al dret a la no discriminació laboral i també van oferir una emotiva cantada popular amb la cançó We are the world, que va comptar amb la participació de tots els assistents a la plaça de la Vila. 

Drets humans 3

La Regidoria de Cooperació promou amb aquesta acció la participació del jovent vilanoví i els demana la seva implicació en la difusió dels drets humans a la ciutadania.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00