Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Sessió informativa sobre els pressupostos municipals

07/01/2016
Sessió informativa sobre pressupostos, dijous vinent Sessió informativa sobre pressupostos, dijous vinent

La ciutadania podrà conèixer dijous 14 de gener la proposta de l'equip de Govern

 El proper dijous 14 de gener se celebra una sessió informativa sobre la proposta de pressupostos municipals per al 2016. La presentació pública es farà a les 19 h al centre cívic de la Geltrú.

Aquesta convocatòria respon a la moció que es va aprovar el 14 de setembre per uns pressupostos participatius. En aquesta moció es va acordar realitzar diverses sessions informatives sobre el projecte de pressupost municipal. La primera, dedicada exclusivament a les taxes i tributs municipals, es va celebrar el 27 d'octubre.

La sessió informativa sobre la proposta de pressupost de l'equip de govern per a aquest 2016 servirà per exposar el projecte de pressupost de 68 milions d'euros que l'equip de govern ha presentat aquest desembre, amb l'objectiu de portar una versió definitiva al ple del mes de febrer.

La proposta de pressupost del govern està basada en el document d'acord de bases que van signar a principi del mandat CiU i PSC per tal de formar govern, i també en els primers textos interns del Pla d'Actuació Municipal (PAM).

En paral·lel a aquesta presentació pública, s'està treballant amb el calendari de redacció del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019, que està obert a la participació i a l'aportació de noves propostes a través del web, i que comptarà amb 3 sessions informatives (els dies 19, 20 i 21 de gener) on el govern explicarà les accions concretes que desenvoluparà els propers anys, i la ciutadania podrà resoldre dubtes i fer propostes. A partir de l'1 de febrer es farà la recollida de les propostes, i el 25 de febrer es presentarà el PAM definitiu amb la incorporació de les aportacions que calguin.

La proposta de pressupost per al 2016 se centra en quatre eixos estratègics: l'aposta per les polítiques d'igualtat d'oportunitats i cohesió social; la cura de l'espai públic; l'aposta per la projecció de la ciutat i per l'atracció de nova activitat econòmica; i la transparència, el govern obert, la descentralització i la gestió sostenible.

Per a la sessió informativa de dijous no cal inscripció. És oberta a tothom qui hi vulgui assistir, i comptarà amb un torn de paraules per preguntar i debatre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00