Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El jovent reivindica el respecte als drets humans

05/12/2012

El 10 de desembre VNG commemorarà el Dia Internacional dels Drets Humans

Els joves de VNG reivindicaran el respecte als drets humans en un acte simbòlic, dilluns 10 de desembre a la plaça de la Vila. L'acte està previst comenci a les 5 de la tarda i durarà aproximadament una hora.

El 10 de desembre de 1948 es commemora la data en que les Nacions Unides varen proclamar La Declaració Internacional dels Drets Humans. Aquesta data va marcar una fita, ja que és el primer document de la història de la humanitat, que va atorgar reconeixement jurídic internacional als drets dels individus.

L'Ajuntament, des de la regidoria de Cooperació, promou la participació del jovent dels centres educatius per fomentar el coneixement dels drets a través d'un acte simbòlic que es celebra el 10 de desembre. Aquest any participen 4 grups dels l'Instituts Joaquim Mir i Dolors Mallafré i l'Escola Pia que han preparat diferents actuacions musicals i escèniques per aquest dia.

L'acte serà conduit pels mateixos joves i porta per títol "Els joves no trepitgem els Drets Humans". Comptarà entre altres amb l'actuació musical del grup La Cova format per alumnes i ex alumnes de l'Escola Pia així com també el grup Septimo Asalto format per alumnes de 4rt. d'ESO de l'Institut Joaquim Mir. Per altra part un grup de Batxillerat escènic de Dolors Mallafré ha preparat l'escenificació Igualtat laboral, amb la que pretenen cridar l'atenció sobre el drets laborals.

Després de les actuacions i com a cloenda està previst una cantada per part de tots els assistents a la plaça amb una adaptació de la cançó "We are the world", feta per un grup del batxillerat escènic de l'Institut Dolors Mallafré.


PROGRAMA DE LA FESTA :
17h Actuació musical a càrrec del Grup La Cova de l'Escola Pia de Vilanova i la Geltrú

17.30 h Actuació musical a càrrec d'un grup Septimo Asalto d'estudiants de l'Institut Joaquim Mir

17.50 h "Igualtat laboral", performance sobre els Drets Humans, preparada pel grup de 1r de batxillerat escènic de l'Institut Dolors Mallafré.

18.00 h Cantada popular per part de tots els presents a la plaça de la Vila i a la pista de gel, de la cançó "We are the world", preparada per un grup de 2n de batxillerat escènic de l'Institut Dolors Mallafré.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00