Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha rebut una desena de propostes per integrar la llista electoral

23/01/2019
null

Nota de premsa de la CUP

En un intent de posar la candidatura a disposició del teixit social de la ciutat i construir un equip humà sòlid per a governar la ciutat, la CUP de Vilanova i la Geltrú està culminant un procés iniciat fa unes setmanes per encarar a les properes eleccions municipals. El proper dissabte 26 de gener (17 hores, Círcol Catòlic) se sotmetrà a votació de l'assemblea els primers noms que conformaran els primers llocs de la llista electoral de la formació de l'esquerra independentista.

Després que durant dues setmanes s'obrís l'espai web estemapuntvng.cat perquè els veïns i veïnes poguessin suggerir propostes de noms de persones perquè formessin part de la llista electoral, fins a set persones han proposat una desena de noms que seran valorats per la CUP de Vilanova i la Geltrú. Al mateix temps, el mateix web roman obert per a recollir idees que complementin, si escau, el nom de la candidatura amb l'objectiu de fer més visible la feina d'obertura a la ciutadania i els moviments socials de la ciutat.

Aquests dos aspectes es duran a debat i votació en l'assemblea de dissabte. El mateix dia, a partir de les 20 hores, també al Círcol Catòlic, es presentaran públicament els primers noms de la llista i el nom amb el qual la candidatura es presentarà a les eleccions municipals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00