Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els 16 auxiliars administratius contractats per l'Ajuntament de VNG en el marc del programa Treball i Formació finalitzen el seu aprenentatge

20/06/2018
Curs IMET formació treballadors Curs IMET formació treballadors

El Mòdul Operacions bàsiques de comunicació que han realitzat els permetrà obtenir el certificat de professionalitat

Avui dimecres ha finalitzat el període de formació que han dut a terme els 16 auxiliars administratius contractats per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en el marc del Programa Treball i Formació 2017.

Tots ells han realitzat des del mes de febrer i fins el dia d'avui un total de 120 hores de formació, corresponent al Mòdul d'Operacions bàsiques de comunicació. Una formació que els permetrà obtenir el Certificat de Professionalitat d'Operacions Auxiliars de Serveis Administratius Generals.

El Programa Treball i Formació té com a objectiu subvencionar la contractació i formació de persones en situació d'atur d'acord amb diferents línies. En el cas dels 16 treballadors, la línia subvencionada és la del PANP, persones en situació d'atur que no reben cap prestació o subsidi, preferent majors de 45 anys.

En la mateixa Línia PANP, també han finalitzat la seva formació 8 oficials i 2 operaris. Aquestes persones han realitzat el Mòdul d'Operacions de connexionat en el muntatge d'equips elèctrics i electrònic, de 110 hores. Un cop acabat podran obtenir el Certificat de Professionalitat d'Operacions Auxiliars de muntatge i manteniment d'equips elèctrics i electrònics.

La formació d'ambdós mòduls s'ha dut a terme a les instal·lacions de l'IMET de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00