Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Primer campionat de Street Workout, dissabte al parc de Baix a Mar

11/07/2017
Street Workout, parc de Baix a Mar Street Workout, parc de Baix a Mar

Es competirà en les modalitats de Freestyle, Llast i Resistència.

Aquest dissabte 15 de juliol se celebrarà al Parc de Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú el primer Campionat de Street WorkOut.

L'activitat està organitzada per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Art of Steel, el grup de joves que entrenen habitualment a l'street WorkOut que hi ha instal·lat al parc vilanoví.

El campionat es desenvoluparà de les 17 a les 21 hores, en les modalitats de Freestyle, Llast i Resistència. Hi poden participar les persones majors de 14 anys, tot i que els menors d'edat hauran de portar una autorització signada pels seus tutors legals.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar durant tota la setmana a través del facebook art of steel (missatge privat) També es podran formalitzar les inscripcions una hora abans de començar el campionat, moment en que es recolliran les autoritzacions dels menors d'edat.

L'Street Workout és un esport de carrer que utilitza els diferents tipus de barres que acostumen a trobar-se als parcs públics. Mitjançant la repetició de diferents exercicis i posicions estàtiques els practicants fan demostracions de força física, que augmenten segons el grau de dificultat, mostrant un control del pes corporal i del moviment. Els seus seguidors defensen aquesta disciplina pels seus valors de relació social, esportius i de salut.

A Vilanova i la Geltrú la instal·lació es va inaugurar el febrer del 2015, tot i que amb posterioritat s'ha ampliat amb més elements. L'objectiu va ser atendre a la reiterada demanda d'un col·lectiu de joves que havien manifestat el seu interès per poder practicar a la ciutat aquesta disciplina esportiva.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00