Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Oberta la convocatòria de l'Aclústics - Música Jove a la platja 2017

16/05/2017
Aclústics, 2016   Aclústics, 2016

Els grups o solistes interessats es poden inscriure fins al 16 de juny

Dimecres 17 de maig s'obren les inscripcions per participar en la setena edició de l'Aclústics – Música jove a la platja. El cicle de concerts, organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'Ú i el Consell Comarcal del Garraf, que reuneix grups musicals joves, amateurs o amb experiència, amb ganes d'actuar en un espai privilegiat com és la platja de Ribes Roges.

L'Aclústics té un doble objectiu. D'una banda oferir a la ciutadania un nou espai de concerts de música en directe, i d'altra banda aconseguir que les actuacions serveixin de plataforma perquè els grups de joves músics es donin a conèixer, de manera que se'ls generin noves oportunitats d'actuar i/o ser contractats en altres escenaris o en alguns dels actes que s'organitzen a la ciutat durant l'any.

La convocatòria és oberta a tots els grups i solistes que vulguin participar-hi de manera desinteressada, ja que no hi ha compensació econòmica. L'estil musical s'ha de poder adaptar al formar acústic (pop, rock, blues, folk, jazz, rumba, flamenc ...) Es recomana un repertori mínim d'una hora, encara que es puguin programar grups amb un repertori menor. Hi haurà un equip de so i llums a disposició dels participants. Les característiques de l'equip es troben especificades a les bases.

Aclústics nitD'igual manera que l'any passat, l'Aclústics es farà els dimarts, dimecres i la possibilitat dels dijous, dels mesos de juliol i agost, de 21 a 23 hores. Les dates disponibles amb doble programa d'actuacions en cadascuna d'elles són els dies 4,5,11,12,18,19,de juliol, i 8,9,16,17,22 i 23 d'agost.
L'organització donarà prioritat a les actuacions dels dimarts i dimecres. En cas que s'hi apuntin més grups dels que es puguin encabir en la doble programació d'aquests dos dies, es programaran concerts també en dijous.

Per inscriure's cal omplir el formulari que es troba a www.vilanova.cat. El termini acaba el 16 de juny. Es demana que els grups omplin tots els camps amb el màxim d'informació i indicant totes les dates disponibles. Un cop finalitzada la inscripció es farà la selecció dels grups, tenint en compte aquells que compleixin requisits com l'adequació de la proposta musical en acústic al cicle de concerts, la procedència (prioritzant els de la comarca del Garraf) l'edat dels participants (grup integrat per persones joves) o la coincidència en la disponibilitat de dates, entre les proposades pels grups i les possibilitats del calendari de l'organització.

Durant la darrera setmana de juny es confirmarà directament als grups la programació concreta amb el dia i l'hora de l'actuació, i a finals de juny es farà una presentació pública de tota la programació amb el nom de tots els grups i cantants i les corresponents dates de les actuacions.

En el cas de necessitar més informació es recomana a les persones interessades que contactin amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant un correu electrònic a l'adreça joventut@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00