Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

40 grups participen a la Copa Nacions de Patinatge Artístic que se celebra a VNG el 29 i 30 de setembre

26/09/2017
 Xou Petit CPA Vilanova, campionat Espanya febrer2016 Xou Petit CPA Vilanova, campionat Espanya febrer2016

El CPA Vilanova competirà divendres en la categoria de Grups Xous Petit

Aquest divendres i dissabte 29 i 30 de setembre el CEM Isaac Gálvez acollirà la Copa Nacions de Patinatge Artístic, en la qual participaran un total de 40 grups, procedents de Catalunya, Espanya, França, Andorra, Itàlia i Colòmbia.

La competició, que ha reservat el dijous dia 28 pels entrenaments i el sorteig per establir l'ordre de sortida dels participants, començarà el divendres a les 17.45 hores i finalitzarà el dissabte a les 20.15 hores. Dos dies de competició on el públic gaudirà de les actuacions d'alguns dels millors grups de patinatge a nivell nacional i internacional.

Les patinadores i patinadors competiran segons la seva categoria. Precisió, Juvenils, Grans, Quartets i Petits. En aquesta darrera modalitat hi participarà el CPA Vilanova, que farà la seva actuació el divendres a la tarda. Seran rivals de les vilanovines, el Maçanet, el Ripollet o el Figueras, entre d'altres. En la categoria de Xous Grans, el Girona, el Masnou o el Reus són alguns dels principals favorits per fer-se amb el triomf.

Les entrades són a la venda a la plataforma Ticketea

Tots els equips
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00