Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es col·loquen tres pilones per regular l'accés de vehicles a la plaça de la Vila des del carrer dels Escolapis

11/07/2016
Les pilones quedaran instal·lades al carrer dels Escolapis Les pilones quedaran instal·lades al carrer dels Escolapis

El dispositiu entrarà en funcionament aquest 19 de juliol amb la voluntat d'evitar l'estacionament de vehicles a la plaça fora de l'horari de càrrega i descàrrega

El proper dimarts 19 de juliol entraran en funcionament tres noves pilones ubicades al carrer dels Escolapis, a l'alçada de l'OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor).

Amb la instal·lació d'aquests dispositius, l'Ajuntament té la voluntat de garantir la seguretat de vianants fora de l'horari de càrrega i descàrrega, suprimint la circulació de vehicles en aquest tram, i evitar que la plaça de la Vila quedi ocupada per vehicles estacionats fora de l'horari establert.

De les 8 a les 11 del matí, de dilluns a divendres, aquest tram de carrer quedarà obert per realitzar la càrrega i descàrrega als establiments dels voltants. A partir de les 11 h, es col·locaran les pilones per restringir la circulació a la zona.

Quant al gual ubicat al número 4 del carrer dels Escolapis, durant les hores en què la circulació estigui oberta els seus usuaris podran entrar pel carrer dels Escolapis i sortir en direcció al carrer de Miguel de Cervantes. Quan les pilones estiguin col·locades tancant el carrer, aquests vehicles entraran pel carrer dels Escolapis i sortiran pel mateix carrer en direcció al carrer del Col·legi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00